Onze services – APOTHEEK KLIJSEN – Tilburg

Apotheek Klijsen

Beethovenlaan 338
5011LN Tilburg

Tel: 013-4551333
Fax: 013-4556979
E-mail: info@apotheekklijsen.nl

Onze services

Zorg en aandacht voor u
In onze apotheek werken goed geschoolde medewerkers, die zich betrokken voelen bij uw verhaal. Voor een persoonlijk gesprek nodigen we u graag uit in de spreekkamer. U kunt ook altijd terecht bij onze apotheker voor vragen of vrijblijvend advies.

Automatische herhaalservice
Gebruikt u meerdere geneesmiddelen voor een langere tijd? Dan is onze herhaalservice een handige oplossing! Wij houden in overleg met uw arts bij wanneer u nieuwe geneesmiddelen nodig heeft en vragen de recepten voor u aan. U ontvangt per e-mail of sms een bericht dat uw geneesmiddelen voor u klaarstaan. U kunt deze ophalen in de apotheek of gratis laten bezorgen.

Inloopspreekuur
Als u vragen heeft over het gebruik van uw geneesmiddelen of over een specifieke bijwerking, dan kunt u altijd en zonder afspraak naar de apotheker vragen voor een consult. Toch liever op afspraak komen? Bel of mail gerust.

Prikpost Diagnostiek Brabant in Apotheek Klijsen
U kunt gedurende uw bezoek aan de apotheek terecht voor bloedafname. U kunt hiervoor doorverwezen zijn door een huisarts, de Trombosedienst, verloskundige of specialist.

Medicatiebeoordeling
Een medicatiebeoordeling is een persoonlijk gesprek met onze apotheker over uw geneesmiddelengebruik. Gebruikt u de middelen nog op de juiste manier? Ervaart u bijwerkingen? Of heeft u vragen? De uitkomsten van dat gesprek worden vervolgens met uw huisarts besproken.

Gratis bezorgservice voor iedereen in Tilburg en omstreken
Bent u niet in staat om zelf naar de apotheek te komen? Heeft u medicijnen of hulpmiddelen nodig? Apotheek Klijsen staan graag voor u klaar en bezorgen uw medicijnen en/of hulpmiddelen kosteloos bij u thuis op het door u gewenste tijdstip!

Goed en veilig zelfzorgadvies
Iedereen heeft wel eens last van kleine kwaaltjes, zoals hoofdpijn of hoesten. Wij denken dan graag met u mee. Zelf behandelen of naar de huisarts? Ook controleren wij of u het zelfzorgproduct veilig met uw andere geneesmiddelen kunt gebruiken. Wij hebben een ruim assortiment zelfzorgproducten van topkwaliteit en tegen een goede prijs. Wij adviseren u graag!

Afhaalautomaten
Haal uw medicijnen wanneer het u uitkomt! Dat kan met onze 24-uurs service, 7 dagen per week! Daarvoor hebben wij zowel bij Apotheek Klijsen als bij Huisartsenpraktijk Stokhosselt ( Scarlattistraat
8, 5049 GB Tilburg ) een afhaalautomaat. Zodra uw medicijnen klaarstaan in de afhaalautomaat, ontvangt u van ons een e-mail of sms met een afhaalcode.

Medicatierol
Gebruikt u dagelijks geneesmiddelen en heeft u soms moeite om alles uit elkaar te houden, óf vergeet u daardoor wel eens een tablet? Maak dan gebruik van de Medicatierol. Wij verpakken dan al uw medicijnen in de juiste dosering in een handig zakje. Op elk zakje staat de datum en het tijdstip waarop u een zakje moet innemen. Afscheuren, innemen en klaar!